Om Kornbo Erhverv

Henning Kornbo, som har stiftet Kornbo Erhverv i 1995, startede som tømrer & snedker i et af Danmarks kendteste typehusfirma, Johan Christensen & Søn. Dagen efter sit svendebrev påbegyndtes en uddannelse til bygningskonstruktør, som i løbet af uddannelsen ændrede sig til bygningsingeniør, som dannede baggrund for flere års ansættelse som:

  • Rådgivende ingeniør indenfor såvel konstruktioner som installationer.

Ret tidligt opdagede Henning Kornbo, at mange opgaver også krævede en handelsuddannelse, hvorfor han ved siden af sit ingeniørjob tog en handelsskole uddannelse, som aftenstudie på Handelshøjskolen.

Det førte til job i et af landets største projektudvikling- og entreprenørselskab inden for erhvervs- og boligbyggeri, DANBYG, hvor han efter nogle lærerige år arbejdede sig op til et topjob som salgs-og udlejnings direktør for erhverv, et job han havde i 24 år, indtil han stiftede Kornbo Erhverv ApS i 1995.

De første 8 år – frem til 2004 – blev Kornbo Erhverv etableret sideløbende med jobbet som direktør hos Carl Bro A/S (Sweco) med ansvar for rådgivningsydelser og projektudvikling.

I dag sidder Henning Kornbo oftest på den anden side af forhandlingsbordet og bruger sin ekspertise og erfaring til at varetage den mindre erhvervsvirksomheds interesser i forhold til de ofte store bygge – og entreprenør koncerner, pensionskasser og investorer, som har hyret dyre advokater og specialister til at sikre sig, det bedst mulige dækningsbidrag!

Henning Kornbo har gennem 25 år plus opbygget et meget stort netværk af dygtige specialister inden for næsten alle former for bygge- og erhvervsydelser, herunder juridisk ekspertise ved kontrakt formulering, som han kan trække på og involvere i opgaveløsningen I det omfang, hans viden og erfaring ikke slår til.

"Ved at kombinere erfaring med nytænkning kan jeg levere merværdi til mine kunder"
Henning Kornbo